Skiundertøj

Skiundertøj

Størrelser
Størrelser
Køn
Kategori
Mærker
4F - Skiundertøj
249,95 kr. 149,95 kr.
4F - Skiundertøj
249,95 kr. 149,95 kr.
Helly Hansen - Skiundertøj
649,95 kr. 389,95 kr.
Helly Hansen - Skiundertøj
549,95 kr. 329,95 kr.
Helly Hansen - Skiundertøj
499,95 kr. 299,95 kr.
Helly Hansen - Skiundertøj
549,95 kr. 329,95 kr.
LEGO Wear - Skiundertøj
349,95 kr. 209,95 kr.
Helly Hansen - Skiundertøj
399,95 kr. 239,95 kr.
Reima - Skiundertøj
399,95 kr. 239,95 kr.
Reima - Skiundertøj
499,95 kr. 299,95 kr.
LEGO Wear - Uld Undertøj
349,95 kr. 209,95 kr.
LEGO Wear - Uld Undertøj
349,95 kr. 209,95 kr.
Reima - Skiundertøj
499,95 kr. 299,95 kr.
LEGO Wear - Skiundertøj
299,95 kr. 179,95 kr.
Vis 14 Elementer af 14 item(s)

Skiundertøj til børn

Skal du og din familie på skiferie, hvor I bare skal nyde den friske luft, gode motion og hyggelige stunder? Det bliver en fantastisk oplevelse, men inden da skal I have købt det rette skiundertøj. Kun på den måde kan I holde jer lune og tørre, mens I glider ned ad skibakkerne.

Selv hvis du ikke skal på skiferie, kan det være en god idé med skiundertøj. Det egner sig nemlig også godt under flyverdragten på gåture i de kolde vintermåneder.

Her på siden finder du vores store udvalg af skiundertøj til børn. Vi fører skiundertøj i flere forskellige størrelser, tekstiltyper, farver og design. Derfor kan du helt sikkert også finde dét skiundertøj til børn hos Heaven4kids.dk, som du leder efter.

Find den rette tekstiltype til dit barn

Vi tilbyder dig et stort udvalg af forskellige tekstiltyper, når du gerne vil købe skiundertøj til børn. Blandt andet kan du vælge mellem:

  • Forskellige former for syntetiske stoffer
  • Uld
  • Merinould

Skiundertøj i uld til børn er en storfavorit. Det skyldes uldens temperaturregulerende egenskaber, der sørger for, at dit barn aldrig får det for varmt eller koldt. Særligt merinould er et fortræffeligt valg, der også hjælper med at minimere eventuelle lugtgener efter en dag på skibakkerne.

Vælg mellem flere anerkendte mærker

Har du allerede et favoritmærke inden for udetøj til dit barn? I så fald er der stor chance for, at du også kan finde det bestemte mærke blandt vores skiundertøj til børn. Vi fører nemlig flere anerkendte mærker som blandt andet Helly Hansen, Reima og Lego Wear.

Fælles for alle mærkerne i vores udvalg er, at de er kendt for deres høje kvalitet. Derfor kan dit barn også sagtens anvende skiundertøjet igen og igen.

Find den rette størrelse skiundertøj til dit barn

Der er altid vigtigt, at skiundertøj til børn er i den rette størrelse. Derfor tilbyder vi dig også et stort udvalg af forskellige størrelser. I vores velassorterede sortiment finder du alt fra skiundertøj i de mindste babystørrelser og helt op til teenagestørrelserne.

Uanset om dit barn skal kælke eller stå på den sorte pist, kan du være sikker på at finde det rette skiundertøj til børn i vores udvalg.

En hel palette af farver

Når du køber dit skiundertøj til børn hos os, får du også mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver og motiver. Vi fører nemlig alt fra en helt simpel sort farve til pangfarver med motiver. Så er det bare op til dig og evt. dit barn at vælge.

Derfor kan du helt sikkert også finde både farve og motiv, der falder i god jord hos dit barn – uanset om du så vælger uld skiundertøj til børn – eller én af de andre tekstiltyper.

Derfor skal du købe dit skiundertøj til børn hos Heaven4kids.dk

Ved at købe skiundertøj til børn hos os, får du en række fordele. Foruden vores store udvalg inden for både tekstiltype, størrelser og design, får du også gratis fragt. På den måde kan den samlede pris for det nye skiundertøj til børn forblive minimal.

Derudover har vi også en returneringsproces, der er både hurtig og nem. Det er en stor fordel, hvis du skulle komme til at bestille den forkerte variant hjem. Hvis du returnerer, har du naturligvis selv mulighed for at vælge, om du ønsker en anden variant – eller pengene tilbage.

Endelig tilbyder vi dig også mulighed for både 30 og 60 dages kredit. At købe ind til skiferien kan være lidt af en udgift. Derfor giver vi dig mulighed for at flytte din betaling til en anden måned med flere midler.